Osallistu -kysely

Valitse kiinnostuksen kohteesi ja jätä sähköpostiosoitteesi tässä kyselyssä, niin ilmoitamme sinulle kun tapaamisissamme käsitellään sinua kiinnostavia aiheita! Ilmoitukset saa peruttua jälkikäteen.

 

TZM Suomi Discordissa

TZM Suomen nettitapaamiset pidetään Discordissa! Pyrimme pitämään Discordin aina auki, jotta kanavallemme voi tulla aina juttelemaan TZM aiheista samanmielisten ihmisten kanssa. Keskustella voi tekstichattina (aula) ja/tai äänellä (keskustelukanava) oman valintansa

 

Joukkoistettu aktivismiympäristö

Aktivismiympäristöön kuuluu kolme osaa:

  •   Pysyvät tehtävät
    • Listaus tehtävistä joita ei ole tarkoitus saada "valmiiksi". Pysyviksi listattuihin tehtäviin voi osallistua kuka vaan ja ne ovat jaoteltu vaikeusasteen mukaan. Esim: "Z-LIIKE KUVINA" tai "Haaste: Tiivistä liikkeen ideologia yhteen lauseeseen!"
  •   Liikkuvat tehtävät
    • Kehittyviä tehtäviä, jotka voidaan jaotella sen mukaan kuinka lähellä valmistumista ne ovat. Liikkuvat tehtävät on tarkoitus saada valmiiksi ja poistettua taululta. Esim: "Käytännön opas katuaktivismiin." tai "RBE-tietokannan/-oppimisympäristön rakentaminen".
  •   Lähivuosien suunnitelma
    • Tämän avulla voimme seurata liikkeen suunnitelmien kehittymistä sekä määritellä vastuuhenkilöitä ja määräaikoja suunnitelmien toteuttamista varten. Tehtävien suorittamisen tarkoitus on levittää tietoisuutta ja saavuttaa lähivuosien suunnitelmaan listatut pitkän aikavälin tavoitteemme.

 

Paikallisosastot

Käytämme Trelloa paikallisosastojen listaamiseen sitä mukaa kun niitä syntyy. Voit tarkistaa kiinnostuneiden määrän alueellasi tzm.fi etusivun kartalta!

 

Rationaalinen konsensus -ryhmä

RK (Rationaalinen konsensus) -ryhmä koostuu ihmisistä jotka panostavat omaa aikaansa liikkeen koordinointiin ja toiminnan suunnitteluun sekä toteuttaamiseen. Ryhmä koordinoi Zeitgeist-liikettä Suomessa.

Ryhmässä mm. jaamme liikkeen moderoinnin ja koordinoinnin kannalta oleellista tietoa, suunnittelemme tapaamisia ja keskustelemme niihin liittyvistä asioista. RK-ryhmän jäsenet ymmärtävät liikkeen ajatuksia, toimintatapoja ja periaatteita.

Kaikki kommunikatiomme ja päätöksemme perustuvat rationaaliseen konsensukseen: http://on.fb.me/1q8uLiD

Lähetä liittymispyyntö, jos koet ymmärtäväsi liikkeen periaatteita ja olet kiinnostunut liikkeen koordinoinnista sekä kehittämisestä!

 

RK-nettitiimi

Tämä ryhmä on tarkoitettu Zeitgeist-liikkeen nettialustojen hallinnoimiseen (mm. FB-sivu, nettisivu ja Trello) ja liikkeen viestinnän suunnitteluun. Ryhmässä työstetään julkaisuehdotuksia Zeitgeist-liike Suomi -sivulle, ylläpidetään Trelloa ja käsitellään nettisivuihin liittyviä tehtäviä, yms.

 

TZM teknologia -tiimi

Ryhmässä käsitellään teknisiä asioita joihin Zeitgeist -liike törmää toiminnassaan. Ryhmässsä voi auttaa liikettä satunnaisesti tarpeen vaatiessa osallistumatta säännöölliseen toimintaan.

  • Esimerkkejä: Ohjelmistoprojektit, webbisivuihin liittyvät asiat, tekniset kokeiluprojektit.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!