Toiminta


Rationaalinen konsensus -ryhmä

RK (Rationaalinen konsensus) -ryhmä koostuu ihmisistä jotka panostavat omaa aikaansa liikkeen koordinointiin ja toiminnan suunnitteluun sekä toteuttaamiseen. Ryhmä koordinoi Zeitgeist-liikettä Suomessa.

Ryhmässä mm. jaamme liikkeen moderoinnin ja koordinoinnin kannalta oleellista tietoa, suunnittelemme tapaamisia ja keskustelemme niihin liittyvistä asioista. RK-ryhmän jäsenet ymmärtävät liikkeen ajatuksia, toimintatapoja ja periaatteita.

KAIKKI KOMMUNIKAATIOMME JA PÄÄTÖKSEMME PERUSTUVAT RATIONAALISEEN KONSENSUKSEEN:
http://on.fb.me/1q8uLiD

Lähetä liittymispyyntö, jos koet ymmärtäväsi liikkeen periaatteita ja olet kiinnostunut liikkeen koordinoinnista sekä kehittämisestä!

 

RK-nettitiimi

Tämä ryhmä on tarkoitettu Zeitgeist-liikkeen nettialustojen hallinnoimiseen (mm. FB-sivu, nettisivu ja Trello) ja liikkeen viestinnän suunnitteluun.

KAIKKI KOMMUNIKAATIOMME JA PÄÄTÖKSEMME PERUSTUVAT RATIONAALISEEN KONSENSUKSEEN:
http://on.fb.me/1q8uLiD

Ryhmässä työstetään julkaisuehdotuksia Zeitgeist-liike Suomi -sivulle, ylläpidetään Trelloa ja käsitellään nettisivuihin liittyviä tehtäviä, yms.

 

TZM teknologia -tiimi

Ryhmässä käsitellään teknisiä asioita joihin Zeitgeist -liike törmää toiminnassaan. Ryhmässsä voi auttaa liikettä satunnaisesti tarpeen vaatiessa osallistumatta säännöölliseen toimintaan.


Esimerkkejä: Ohjelmistoprojektit, webbisivuihin liittyvät asiat, tekniset kokeiluprojektit.

 

Osallistu -kysely

Valitse kiinnostuksen kohteesi ja jätä sähköpostiosoitteesi tässä kyselyssä, niin ilmoitamme sinulle kun tapaamisissamme käsitellään sinua kiinnostavia aiheita! Ilmoitukset saa peruttua jälkikäteen.

 

Joukkoistettu aktivismiympäristö

Aktivismiympäristöön kuuluu kolme osaa:

  • Pysyvät tehtävät
    • Listaus tehtävistä joita ei ole tarkoitus saada ”valmiiksi”. Pysyviksi listattuihin tehtäviin voi osallistua kuka vaan ja ne ovat jaoteltu vaikeusasteen mukaan. Esim: ”Z-LIIKE KUVINA” tai ”Haaste: Tiivistä liikkeen ideologia yhteen lauseeseen!”
  • Liikkuvat tehtävät
    • Kehittyviä tehtäviä, jotka voidaan jaotella sen mukaan kuinka lähellä valmistumista ne ovat. Liikkuvat tehtävät on tarkoitus saada valmiiksi ja poistettua taululta. Esim: ”Käytännön opas katuaktivismiin.” tai ”RBE-tietokannan/-oppimisympäristön rakentaminen”.
  • Lähivuosien suunnitelma
    • Tämän avulla voimme seurata liikkeen suunnitelmien kehittymistä sekä määritellä vastuuhenkilöitä ja määräaikoja suunnitelmien toteuttamista varten. Tehtävien suorittamisen tarkoitus on levittää tietoisuutta ja saavuttaa lähivuosien suunnitelmaan listatut pitkän aikavälin tavoitteemme.